Rengøring af solceller betaler sig​

Grundig vask af solceller

Har du solceller på din bygning, og leder du derfor efter et professionelt firma, der kan tilbyde en grundig og skånsom rengøring af solceller? Så står vi hos Combi Miljøservice klar til at varetage din opgave.

Vi har stor erfaring inden for rengøring og vask af solceller, som vi hovedsageligt udfører for en række forskellige erhvervskunder i Karlslunde, København og på hele det øvrige Sjælland.

Hvorfor er rengøring af solceller nødvendig?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan investere i en regelmæssig rengøring af solceller. Solcellerne på din bygning vil uden tvivl blive beskidte, ligesom dit tag og dine vinduer gør, takket være både støv, pollen, snavs og lignende.

Når solcellerne er beskidte, mindskes solstrålernes adgang til anlægget, hvilket vil gøre anlægget mindre effektivt. Du får således ikke lige så meget solenergi ud af solens stråler, som du ellers ville kunne få med rene solceller.

Skyggen fra et enkelt blad eller en fugleklat kan faktisk få en solcelle til helt at stoppe sin produktion. Er dette problem udbredt på dit anlæg, så kan du risikere, at hele anlægget holder op med at generere strøm.

​​

Når du vælger at få udført en regelmæssig rengøring af solceller, kan du optimere og udnytte solcellernes ydeevne maksimalt. Efter vask af solceller kan du typisk forvente, at de har en ydeevne, der er ca. 15-30 % bedre, end før de blev vasket – og det kan godt mærkes på strømmen.

Husk, at jo renere dit solcelleanlæg er, desto hurtigere vil din investering have tjent sig hjem.

Alt i alt er der således følgende fordele ved regelmæssig vask af solceller:

  • Du undgår risikoen for, at anlægget stopper med at producere strøm
  • Du kan øge anlæggets ydeevne med 15-30 %
  • Dit anlæg kan tjene sig ind hurtigere

Kontakt os og indhent et tilbud på rengøring af solceller

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på rengøring og vask af solceller, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den rengøring, du har brug for.​

Kontakt os på telefon 7022 3989 eller e-mail cms@cms.dk

Combi Miljøservice | Drejergangen 7 B | 2690 Karlslunde | København | Tlf: 70 22 39 89 | Cvr-nr: 34531501​