Kontorrengøring og anden erhvervsrengøring i høj kvalitet

Leder du efter en virksomhed, som kan yde professionel kontorrengøring? Så er du på rette vej. Hos Combi Miljøservice tilbyder vi rengøring til erhverv i København, Karlslunde og på resten af Sjælland.

Med en erhvervsrengøring tilbyder vi dig og din virksomhed en serviceaftale med individuelle rengøringsløsninger, der ugen igennem veksler mellem let og grundig rengøring – alt efter lokalernes anvendelse og belastning.

Med en erhvervsrengøring fra Combi Miljøservice får I:​

Komplet kontorrengøring

Vores rengøring af kontor udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende, så du og dine kollegaer har et rent arbejdsmiljø. En kontorrengøring består af alle former for rengøring i virksomheden og er derved en komplet rengøring.

Vi sørger for rengøring af alt fra skriveborde, overflader, paneler og karme til køkken, toiletter, gulve og dørhåndtag. Har virksomheden behov for det, kan vi også være behjælpelige med bl.a. tæpperensning eller vinduespolering.

Individuelle rengøringsløsninger

Fast og stabil rengøring

Et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid

En konkurrencedygtig pris på erhvervsrengøring​

Rengøring giver mindre sygdom på arbejdspladsen

Med en erhvervsrengøring fra Combi Miljøservice er din virksomhed garanteret en rengøring i høj kvalitet. Kun med en erhvervsrengøring i høj kvalitet får virksomheden et rent og imødekommende miljø, der er sundere for medarbejderne, og som derved skaber en gladere medarbejder. I sidste ende kan en kvalitetsbevidst erhvervsrengøring være med til at øge produktiviteten og arbejdsmoralen i virksomheden med et sundt arbejdsmiljø, færre sygdomsdage og glade medarbejdere.

Stabilt rengøringsfirma i København

Vi er et rengøringsfirma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, når vi udfører erhvervs- og kontorrengøring for virksomheder. På den måde kan vi levere høj kvalitet til fornuftige priser med god service og tillid som nøglebegreber.

Ligeledes stræber vi efter kun at bruge de bedste og mest miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent for vores kunder. Under rengøring i erhvervslivet bruger vi derfor Økoren-serien, der er Danmarks bedst dokumenterede rengøringsserie.

Med dette rengøringsmiddel kan vi udføre en professionel erhvervs- og kontorrengøring uden kosmetiske tilsætningsstoffer, der samtidig er skånsom for omgivelserne. 

Vi tilbyder erhvervsrengøring på hele Sjælland – kontakt os

Kunne du tænke dig at booke os til erhvervs- eller kontorrengøring, eller vil du have et godt tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi er et professionelt rengøringsfirma, og vi lover dig et tilfredsstillende resultat hver gang.

Du kan kontakte Combi Miljøservice på telefon 70 22 39 89 eller sende en e-mail afsted på cms@cms.dk, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.​​

Combi Miljøservice | Drejergangen 7 B | 2690 Karlslunde | København | Tlf: 70 22 39 89 | Cvr-nr: 34531501​