Erhvervsrengøring - høj kvalitet og individuelle rengøringsløsninger

Hos Combi Miljøservice tilbyder vi kontor- og erhvervsrengøring København, Karlslunde og på resten af Sjælland,

Med en erhvervsrengøring tilbyder vi dig og din virksomhed individuelle rengøringsløsninger, der ugen igennem veksler mellem let og grundig rengøring – alt efter lokalernes anvendelse og belastning.

Med en erhvervsrengøring fra Combi Miljøservice får I:

Med dette rengøringsmiddel kan vi udføre en professionel erhvervsrengøring uden kosmetiske tilsætningsstoffer, der samtidig er skånsom for omgivelserne.​

Komplet erhvervsrengøring på kontoret

Vores erhvervsrengøring udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende, så du og dine kollegaer har et rent arbejdsmiljø. En erhvervsrengøring består af alle former for rengøring i virksomheden og er derved en komplet rengøring.

Individuelle rengøringsløsninger

Fast og stabil rengøring

Samarbejde der er baseret på kvalitet, service og tillid

En konkurrencedygtig pris på erhvervsrengøring​

Rengøring giver mindre sygdom på arbejdspladsen

Med en erhvervsrengøring fra Combi Miljøservice er din virksomhed garanteret en rengøring i høj kvalitet. Kun med en erhvervsrengøring i høj kvalitet får virksomheden et rent og imødekommende miljø, der er sundere for medarbejderne, og som derved skaber en gladere medarbejder. I sidste ende kan en kvalitetsbevidst erhvervsrengøring være med til at øge produktiviteten og arbejdsmoralen i virksomheden med et sundt arbejdsmiljø, færre sygdomsdage og glade medarbejdere.

Stabilt rengøringsfirma i København

Vi er et rengøringsfirma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, når vi udfører erhvervsrengøring. På den måde kan vi levere høj kvalitet til en fornuftig pris med god service og tillid som nøglebegreber.

Ligeledes stræber vi efter kun at bruge de bedste og mest miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent for vores kunder. Under rengøring i erhvervslivet bruger vi derfor Økoren-serien, der er Danmarks bedst dokumenterede rengøringsserie. 

Vi sørger for rengøring af alt fra skriveborde, overflader, paneler og karme til køkken, toiletter, gulve og dørhåndtag.​​ Har virksomheden behov for det, kan vi også være behjælpelige med vinduespolering, så vinduesfacaden altid fremstår pæn og ren.

Vi tilbyder rengøringer på hele Sjælland

​Så har du brug for en erhvervsrengøring udført af et professionelt rengøringsfirma, så kontakt Combi Miljøservice på telefon 70 22 39 89 eller send en mail på: cms@cms.dk​​

Combi Miljøservice | Drejergangen 7 B | 2690 Karlslunde | København | Tlf: 70 22 39 89 | Cvr-nr: 34531501​