Polishbehandling af gulve tilbydes​

Få udført en professionel polishbehandling

Trænger gulvene i din virksomhed til en polishbehandling, og leder du i den forbindelse efter et erfarent rengøringsfirma, der kan varetage din opgave? Så er vi hos Combi Miljøservice et oplagt valg.

Vi har stor erfaring inden for polishbehandling af gulve, som vi udfører for en række forskellige typer virksomheder og øvrige former for erhvervskunder. Fra vores adresse i Karlslunde kører vi ofte ud til kunder i København, der har brug for professionel polishbehandling af gulve, men vi servicerer også gerne kunder på resten af Sjælland, som har brug for vores hjælp.

Hvad dækker vores polishbehandling af gulve over?

Vores polishbehandling af gulve dækker blandt andet over afrensning af gulvene og efterfølgende påføring af polish. På den måde får gulvene det populære våde udseende. På områder med ældre gulve kan vi tilbyde en polishbehandling der, hvor gulvet ikke har samme udseende som resten af gulvet, så du på den måde får et ensartet udtryk over hele gulvet.​

Ved marmorsplitgulve kan vi både tilbyde rensning og polering med en glansfuld og skridhæmmende overflade, og dette kan vi gøre helt uden anvendelse af polish, så vi ikke skader gulvet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din gulvbehandling

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med vores polishbehandling af gulve, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsproces, eller hvis du ønsker at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den gulvbehandling, der egner sig bedst til dit gulv.

Vi afrenser og behandler gulve med polish for erhvervskunder på hele Sjælland. Skal vi også tage os af dine gulve?​

Combi Miljøservice | Drejergangen 7 B | 2690 Karlslunde | København | Tlf: 70 22 39 89 | Cvr-nr: 34531501​