Ejendomsservice for erhvervskunder​

Få udført professionel ejendomsservice

Har du brug for at få udført professionel ejendomsservice, og er du i den forbindelse på udkig efter et firma, der både har erfaringen og kompetencerne til at løfte opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Combi Miljøservice har vi i mange år tilbudt ejendomsservice for erhvervskunder på hele Sjælland, og vi har derfor mange faste kunder i blandt andet København, Karlslunde og omegn.

Hvad kan vores ejendomsservice dække over?

Ejendomsservice kan dække over rigtig mange forskellige arbejdsområder fra virksomhed til virksomhed. 

Vi tilbyder altid løsninger i højeste kvalitet til priser, der er til at betale. Samtidig går vi utroligt højt op i miljøet, og vi anvender derfor altid miljøvenlige rengøringsmidler fra Økoren-serien, som er Danmarks bedst dokumenterede rengøringsserie. 

Serien er både svanemærket samt astma- og allergimærket.

​I vores firma dækker vores ejendomsservice blandt andet over følgende opgaver, som vi varetager for vores kunder:​

Kontakt os og hør mere eller få skræddersyet et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores virksomhed kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed eller institution med den indendørs og udendørs vedligeholdelse? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på en fast aftale omkring ejendomsservice, der matcher alle dine ønsker og behov.​

Combi Miljøservice | Drejergangen 7 B | 2690 Karlslunde | København | Tlf: 70 22 39 89 | Cvr-nr: 34531501​